Páros Személyi Edzés

Páros Személyi Edzés

Kinek Ajánlom?

Páros személyi edzés

Fogadjatok személyi edzőt, ha…

  • ha van megfelelő párod, akivel szívesen végig csinálod a programot;
  • nincs elég akaraterőd, kitartásod;
  • ha nem tudjátok, hogy kezdjetek neki az edzésnek;
  • ha szeretnétek a leghatékonyabb edzésformát kiválasztani;
  • ha szeretnétek mielőbb elérni a kívánt formát.

SOSE FELEJTDS EL, HOGY SZEMÉLYI EDZŐ ÉRTETEK VAN, SEGÍT ÉS TÁMOGAT BENNETEKET CÉLJAITOK ELÉRÉSÉBEN!

A személyiedzés több mint sport, mivel teljesen személyre szabott, egyéni adottságaitokhoz egészségi állapototokhoz, céljaitokhoz igazodva nyújt egy olyan átfogó programot, amivel garantált a siker. Emellett egy jó edző nem csak edzéstervet ír elő, hanem folyamatosan tanít motivál, átsegít benneteket a nehézségeken, a holtpontokon, egészséges szemléletmód kialakítására ösztönöz, amellyel egész életviteletekre kedvező hatással lehet. Az edzés ez által több lesz, mint sport, mindennapi vitalitás, lendület, jó közérzet és pozitív életminőség változás! A páros edzés előnye, hogy az edző csak Rád és párodra figyel, a Ti tempótokban, erőnléteteknek megfelelően haladunk.

Miért jó személyiedzővel edzeni?

  • Mert szakember felügyelete mellett végzitek a gyakorlatokat, amelyek így hatékonyabbak, és hamarabb eléritek a céljaitokat;
  • Szakszerű segítséget kaptok, így a sérülések megelőzhetők;
  • Folyamatosan motivál, lelkesít benneteket.

KIK JÁRJanak SZEMÉLYI EDZŐHÖZ?

Személyi edzőhöz nem csak akkor érdemes mennetek, ha fogyni akartok. Akkor is a segítségetekre lehet, ha egyébként sportoltok, de az edzéseitek nem elég hatékonyak, vagy nem sikerül elérnetek a kívánt célt. Vagy csak sportolni szeretnétek, de nem tudjátok hogyan kezdjétek. Az edző segítségével hamarabb elérhetitek a céljaitokat, izmaitok tónusosabbak lesznek, javul az erőnlétetek.

  1. Amikor első alkalommal jártok a személyi edzőnél, először is felméri a fittségi állapototokat. Az egészségügyi felmérés célja, hogy kiderüljön van-e valami olyan betegség, amely kizár egyes edzésmódszereket. Felméritek az állóképességeteket, az erőnléteteket és a hajlékonyságotokat, a kapott adatokat pedig pontosan feljegyzi az edződ, hogy a későbbiekben a fejlődésetek követhető legyen.
  2. Az állapotfelmérés után az edző feladata az edzésterv összeállítása, a fittségi teszt eredménye alapján. Figyelembe veszi a kitűzött céljaitokat is, és folyamatosan változtatja az edzéstervet az elért eredményeitek szerint.

Új sporteszközöket ismerhettek meg, és az eddig haszontalannak tűnő felszerelésekről kiderülhet, hogy hogyan is kell használni őket. Megtanulhatjátok azt is, hogy nem csak súlyzókkal vagy profi felszereléssel lehet a feladatokat elvégezni: a saját testsúlyotokat is használhatjátok az edzés során, vagy a súlyzókat helyettesíthetitek akár egy-egy ásványvizes palackkal. Az edződ nem csak levezeti az edzéseket, hanem rengeteg dolgot megtanít, aminek az edzéseken kívül is hasznát vehetitek. Nem csak a sportolás terén tud tanácsot adni, hanem életmódbeli változásokhoz is segítséget nyújt.

ÖNÁLLÓ páros EDZÉSEK:

Ha már úgy érzitek önállóan is tudtok edzeni és nincs szükségetek az edző segítségére, néhány alkalom után akkor is érdemes kontrollra visszalátogatni. Attól függően, hogy mi a célotok, akár 5 edzés alkalmanként is kikérhetitek a véleményét, hogy jó irányba haladsz-e, ugyanis már ennyi alkalom után is látványos eredményeket érhettek el. Ha csak a mozgás öröme miatt sportoltok, nem akartok fogyni, vagy nem versenyre készültök, elég néhány havonta konzultálnotok.

Páros SZEMÉLYI EDZÉS ELŐNYEI:

Személyi edző által tervezett és irányított edzés során, a kliensek pontosabban, hatékonyabban, valamint kevesebb idő és energiaráfordítással, a sérülések kockázatának minimalizálásával érhetik el a kitűzött célt. Személyi edzés során a kliensek folyamatos kontroll alatt végzik a gyakorlatokat. A személyiedző megtanítja a feladatok pontos végrehajtási módját, megfelelő motivációs szintet biztosít a kliensek számára, hosszú távú tervezés mellett, a kliensek pillanatnyi állapotát is figyelembe veszi, annak megfelelően adaptálja az edzésterhelés mértékét, csökkentve ezzel a túlterhelés, megerőltetés veszélyeit.

Buzás Gábor
Edző

Buzás Gábor

Buzás Gábor vagyok személyi edző, testépíto-fitnesz edző, TRX, Cross Traning és Ninja edző.